Skip navigation

Werken bij Mea Fysio

Waarom Werken bij Mea Fysio B.V.?

Bij Mea Fysio B.V. krijg je de kans om deel uit te maken van een toonaangevende landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken, met vestigingen in diverse locaties in Nederland.

Hier zijn enkele redenen waarom je zou willen werken bij Mea Fysio B.V.:

  • Diverse Behandelmethoden: Bij Mea Fysio wordt gewerkt met actieve behandelmethode om cliënten en patiënten sneller te laten herstellen, waarbij bewegen een essentieel aspect is.

  • State-of-the-Art Therapieën: Mea Fysio biedt een breed scala aan (fysio)therapieën, waaronder algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, en handtherapie, om cliënten te helpen bij het herstel van diverse aandoeningen en blessures.

  • Focus op Gezondheid en Welzijn: Mea Fysio begrijpt de unieke behoeften van verschillende doelgroepen, zoals studenten in Groningen, en biedt gespecialiseerde therapieën om hen te helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en welzijnsdoelen.

  • Samenwerking met Zorgverzekeraars: Mea Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor fysiotherapeutische behandelingen worden vergoed, wat gunstig is voor zowel de medewerkers als de cliënten en patiënten.

  • Professionele Ontwikkeling: Als onderdeel van Mea Fysio krijg je de gelegenheid om je te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving, waar deskundige fysiotherapeuten cliënten en patiënten begeleiden bij het herwinnen van mobiliteit en functionaliteit.

Mea Fysio biedt een stimulerende werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan het welzijn van cliënten, patiënten en je eigen professionele groei.

Marum - algemeen fysiotherapeut
Functie: algemeen fysiotherapeut voor 16 uur per week

Voor onze praktijk in Marum zoeken wij een algemeen fysiotherapeut voor 16 uur per week

Groningen - algemeen fysiotherapeut
Functie: algemeen fysiotherapeut voor 16 tot 32 uur per week

Voor onze locatie aan de Wilkemaheerd een algemeen fysiotherapeut voor 16 tot 32 uur per week met mogelijkheid inzetbaar voor de andere vestigingen in de regio Groningen.

Assen - algemeen fysiotherapeut
Functie: algemeen fysiotherapeut voor 16 tot 32 uur per week

Wegens toenemende drukte zoekt Mea Fysio BV een algemeen fysiotherapeut voor onze locatie in het Gezondheidscentrum Marsdijk.